BY GIBEKJ

Změňte své návyky a změníte svůj život - Kurz pro transformaci a osobní růst

Překonejte lenost, pohodlnost a konečně se pusťte do odkládaných věcí! Získejte neuvěřitelnou energii pro práci, rodinu a své vášně! Připravte se na explozi pozitivních změn a staňte se nejlepší verzí sebe sama!
view_module Modules 1
menu_book Sessions 4

About This Product:


 

Život se z velké části odvíjí od toho, jak se zachováme a co uděláme, i když se nám nechce. Rozdíl mezi tím, kým jsme a tím, kým chceme být, spočívá v našem odhodlání a akcích! Je čas převzít kontrolu nad svým osudem a udělat rozhodnutí, která nás posunou blíže k našim cílům a naplnění! 

 

  • Máte často předsevzetí, že budete cvičit, běhat, plavat, jezdit na kole, ale nedokážete se k tomu dostatečně motivovat? 
  • Stává se vám, že se do nových věcí pustíte, ale brzy se vrátíte do starých kolejí, i když se snažíte vydržet?
  • Cítíte se unaveni a bez dostatečné energie na to, abyste se mohli plně věnovat práci, rodině a svým koníčkům?

Většina z nás se s tímto potýká.
Ale teď si na chvíli představte ten úžasný pocit, který budete mít, až budete mít dostatek energie na práci, rodinu, koníčky a budete si to všechno opravdu užívat. Jak se budete cítit, až se konečně pustíte do věcí, které jste odkládali, a budou vás naplňovat radostí a uspokojením?

V tomto kurzu vás provedu nejkratší cestou k novým návykům, které zlepší kvalitu vašeho života. 
 
Věřím, že jednoduchost je klíčem k dokonalosti, a proto je tento kurz maximálně zjednodušen, abyste mohli rychle dosáhnout nových návyků, aniž byste byli zahlceni přebytečnými informacemi. 
 
  • Kurz vám na začátku pomůže definovat užitečné návyky pro vaši budoucnost a vysvětlí vám, jak efektivně budovat návyky na základě poznatků z neurovědy.
  • Poté vás videokurz jednoduše a srozumitelně provede krok za krokem cestou, jak úspěšně vybudovat návyky, které změní váš život.

Můžete se také nechat inspirovat seznamem užitečných návyků, který jsem pro vás připravil. Tyto návyky vám pomohou dosáhnout vyšší produktivity, zlepšit vaše zdraví a vztahy a přinést vám větší míru štěstí a naplnění. Připravte se na to, že se stanete lepší verzí sebe sama a začnete žít život plnýho potenciálu! 
  • Být vytrvalí a eventuální neúspěch brát pouze jako lekci a ponaučení. Toto je nejdůležitější návyk ze všech.
  • Pravidelné cvičení a pohyb, které Vás dostane do fyzické a psychické formy a budete se cítit a vypadat skvěle.
  • Otužovat se a provádět dechová cvičení pro zvýšení vaší imunity a získání energie.
  • Pravidelně meditovat pro snižování stresu ve Vašem těle, což Vám pomůže správně reagovat na různé situace během dne v práci a doma.
  • Dostatečně spát pro regeneraci a získání energie.
  • Správně a dobře jíst.
  • Neodkládat důležité věci a dotahovat je do konce.
  • Umění udělat správnou změnu, pokud nejste s něčím spokojeni.
  • Umět se přizpůsobit rychlým a častým změnám, které nyní zažíváme.
  • Najít si čas na sebereflexi. Toto je extrémně důležitý návyk, který Vám pomůže vyhodnotit, jak se Vám daří ve Vašich plánech a pomůže Vám zlepšovat jejich dosažení.
 
Tento kurz obsahuje: 
  • 4 video-lekce + PDF pracovní sešity 
 
Bonusy:
  • Skupinový online mentoring, 4x měsíčně (po dobu jednoho měsíce v hodnotě 2400,-). Při tomto online skupinovém mentoringu Vám pomůžu vybudovat Váš důležitý návyk!
 
  • Chatbot pro pravidelné vyhodnocování vašich návyků. Jedná se o digitálního asistenta, který vám pomůže vyhodnocovat vaší cestu při tvorbě návyků.
 
  • Návyky vysoce výkonných a spokojených lidí. Tento inspirativní materiál je shrnutím základních myšlenek z knihy "HIGH PERFORMANCE HABITS"


Záruka spokojenosti
  • Pokud byste nebyli spokojeni s náplní kurzu, můžete jej bez udání důvodu reklamovat do 7 dnů na mém e-mailu: jangibek4u@gmail.com a já Vám vrátím zaplacenou částku.
 

Program Details


Lekce 1
Available Now
Lekce 2
Available Now
Lekce 3
Available Now
Lekce 4
Available Now

What Do People Think About This Program?


No ratings yet.
JAN Gibek

Jmenuji se Jan Gibek a pomáhám lidem efektivněji dosahovat jejich cílů.  Jsem profesionální certifikovaný osobní kouč a také Head of Cyber Sales ve společnosti Česká zbrojovka, a.s., kde se zejména věnuji  konfigurátoru zbraní a jejich prodeji.  V minulosti jsem také býval členem elitních útvarů Policie ČR a Vojenské policie (SOG). 


Mým oblíbeným krédem je: "Dokud žijeme, učme se jak žít" (Seneca)


Také se přikláním k názoru, že v životě většinou nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho co jsme neudělali. Proto je dobré vystupovat ze své komfortní zóny, neboť za její hranicí leží zpravidla hodnotnější zkušenost a výsledek.


PS. Mám velkou radost, když mi můj 18 letý syn říká, že jsem ve svých 49 letech ve skvělé formě a jsem jeho vzor:-).
See Short Biography >

Access other courses by JAN
Get This Course Today
Kč697.00
Disclaimer: The views, information, or opinions expressed on or during any mastermind or otherwise publicized on our online and mobile resources are solely those of the creating authors or contributors and not those of MasterMind Consulting, LLC (“MasterMind”) or its affiliates. Furthermore, Mastermind Consulting, LLC is not responsible for and does not verify the accuracy of any of the information used or provided by the Seller. You are purchasing from a third-party Seller and not from MasterMind. Seller is responsible for customer service and refunds for your purchase. MasterMind does not assume any liability for the content provided by Seller and does not act as Seller’s agent. For courses that are not live events (not hosted on a specific date), all sales are subject to a 7 day cancellation period. For live events (hosted on a specific date), all sales are subject to a 3 day cancellation period. For courses that have live sessions over an extended or distributed period of time, all sales are subject to a prorated refund based on the number of sessions that have been attended or participated in.